Snickare Vallentuna

EDR Byggnads AB – Snickare för dig i Vallentuna!

EDR Byggnads AB

Varmt välkommen till EDR Byggnads AB, ett mångsidigt företag i närheten av Vallentuna som kan bidra med expertis vid de flesta byggprojekten! Vi på EDR Byggnads AB har snickare som kommer leverera ett kvalitativt hantverk kombinerat med en personlig och förstklassig service, vi sätter alltid kunden i fokus. Med över 10 års erfarenhet inom branschen kan vi säkerställa att du ett resultat som uppfyller dina krav på kvalitet och funktion. Våra snickare kan med sin erfarenhet och kunskap erbjuda ett brett utbud av tjänster.

För våra kunders säkerhet erbjuder vi alltid 2 års garanti på vårt arbete.

Om oss

EDR Byggnads AB är ett företag med utgångspunkt i närheten av Vallentuna. Företaget består av ett välkomponerat team med stora kunskaper inom byggbranschens olika arbetsområden. Tillsammans arbetar vi utefter ledorden service, ambition och ansvar!

Här finns målare, snickare, plattsättare, elektriker och rörmokare som ger oss möjligheten att erbjuda våra kunder i Vallentuna kompletta lösningar!

Snickare Vallentuna

Små & stora uppdrag

Vi kan hjälpa dig i Vallentuna med de flesta invändiga byggprojekten. Oavsett vilken omfattning arbetet har, så ger våra snickare dig en process med stort engagemang och fokus på kvalitet.

Alltid nöjda kunder

Målet för oss är tydligt, alla kunder ska vara väldigt nöjda med vad vi åstadkommit. Därför arbetar vi mycket med kommunikation och service, för att kunna säkerställa att du får en slutprodukt som speglar dina önskemål!

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi på EDR Byggnads AB har snickare som kan bistå med expertis och erfarenhet vid de flesta arbetena. Våra kompetenta hantverkare möjliggör det för oss att ta fram en lösning som baseras på kundens önskemål och krav. Vi strävar alltid efter att leverera högsta möjliga kvalitet, som kund kan du tryggt luta dig tillbaka medan vi utför arbetet.

Snickeriarbeten

Om du önskar renovera eller få någonting platsbyggt i hemmet, så har vi snickare som kan hjälpa dig! Vi kan bistå med våra kunskaper vid alla invändiga renoveringar och kan dessutom utföra möbelsnickerier. Letar du i Vallentuna efter en snickare, då är vi företaget för dig!

Renoveringsarbeten

Vi har en bred kompetens och kan erbjuda byggtjänster som exempelvis köksrenovering, målning, golvläggning och byte av fönster samt dörrar. Kort och gott kan vi utföra de flesta invändiga byggarbetena!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

EDR Byggnads AB

GRÄVLINGSTIGEN 5, 186 43 Vallentuna

070-044 09 15

info@edrbyggnads.se

Snickare Vallentuna

EDR Byggnads AB är ett tryggt val av när du i Vallentuna behöver anlita snickare! Vi finns där för er genom hela processen, från början till slut! Kontakta oss för en offert redan idag!