Köksrenovering Vallentuna

EDR Byggnads AB – Vi hjälper dig i Vallentuna med köksrenovering!

EDR Byggnads AB

Varmt välkommen till EDR Byggnads AB! Funderar du på att renovera köket? Då är vi ett tryggt och säkert alternativ för dig i Vallentuna! Här sätter vi alltid kunden i fokus, det är vår prioritet att leverera ett snyggt hantverk i kombination med en personlig och professionell service. Med över 10 års erfarenhet inom branschen kan vi säkerställa att du får en köksrenovering som uppfyller dina krav på kvalitet och funktion. Utöver kök kan vi även genomföra arbeten som målning och golvläggning.

För våra kunders säkerhet erbjuder vi alltid 2 års garanti på vårt arbete.

Om oss

EDR Byggnads AB är ett företag med utgångspunkt i närheten av Vallentuna. Företaget består av ett välkomponerat team med stora kunskaper inom byggbranschens olika arbetsområden. Om du i samband med en köksrenovering vill genomföra fler ändringar i bostaden så kan vi hjälpa dig!

Våra målare, snickare, plattsättare, elektriker och rörmokare ger oss som företag möjligheten att erbjuda våra kunder i Vallentuna kompletta lösningar!

Köksmontering Täby

Små & stora uppdrag

Vi kan hjälpa dig i Vallentuna med en heltäckande köksrenovering eller en partiell. Oavsett vilken omfattning arbetet har, så genomför vi köksrenoveringen med stort engagemang och fokus på kvalitet.

Alltid nöjda kunder

För oss är målet väldigt tydligt, alla kunder ska vara helt nöjda med det vi åstadkommit. Därför arbetar vi mycket med kommunikation och service, för att kunna säkerställa att du får ett kök som speglar dina önskemål!

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi på EDR Byggnads AB kan bistå med vår expertis och erfarenhet vid ett de flesta arbetena. Våra erkänt duktiga hantverkare möjliggör det för oss att presentera en köksrenovering som baseras på kundens önskemål och krav. Vi strävar alltid efter att leverera högsta möjliga kvalitet, som kund kan du tryggt luta dig tillbaka medan vi renoverar om ditt kök.

Köksrenovering

En köksrenovering innebär ett kök med en förbättrad funktionalitet som också ökar trivseln. I köket spenderar du många timmar i veckan och därav blir kraven på bekvämlighet och funktion höga. Det är krav som vi på EDR Byggnads kan uppnå genom ett välplanerat arbete och kvalitet i varje arbetsdel.  Vill du endast göra korrigeringar på ditt befintliga kök så erbjuder vi självklart partiell renovering också. Vi hjälper dig i Vallentuna med din köksrenovering! Vi hjälper dig i Vallentuna med köksrenovering, kontakta oss redan idag.

Övriga tjänster

Vi arbetar inte bara med kök, utan här finn även kunskapen och erfarenheten för att med kvalitet kunna utföra arbeten som berör andra delar av huset. Till oss kan du exempelvis vända dig om du önskar byta dörrar och fönster eller kanske vill du få ett rum ommålat. Vi har dessutom skickliga hantverkare som kan utföra allt från platsbyggnationer till möbelsnickeri.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

EDR Byggnads AB

GRÄVLINGSTIGEN 5, 186 43 Vallentuna

070-044 09 15

info@edrbyggnads.se

Köksrenovering Vallentuna

EDR Byggnads AB är ett tryggt val av när du i Vallentuna vill genomföra en köksrenovering! Vi finns där för er genom hela processen, allt från designval till installation och presentation av slutprodukt. Kontakta oss för en offert redan idag!