Köksmontering Stockholm

EDR Byggnads AB – Vi hjälper dig i Stockholm med köksmontering

EDR Byggnads AB

Varmt välkommen till EDR Byggnads AB! Drömmer du om ett nytt kök i hemmet? Då är vi ett tryggt och säkert alternativ för dig i Stockholm och dess omnejd! Vi på EDR Byggnads AB prioriterar att leverera ett kvalitativt hantverk kombinerat med en personlig och förstklassig service, vi sätter alltid kunden i fokus. Med över 10 års erfarenhet inom branschen kan vi säkerställa att du får en köksmontering som består av högsta kvalitet. Utöver köksmontering kan vi även genomföra andra renoveringar och arbeten i hemmet.

För våra kunders säkerhet erbjuder vi alltid 2 års garanti på vårt arbete.

Om oss

EDR Byggnads AB är ett företag med utgångspunkt i Stockholm. Företaget består av ett välkomponerat team med stora kunskaper inom byggbranschens olika arbetsområden. Om du i samband med en köksmontering vill genomföra fler ändringar i bostaden så kan vi naturligtvis hjälpa dig!

Våra målare, snickare, plattsättare, elektriker och rörmokare ger oss som företag möjligheten att erbjuda våra kunder i Stockholm kompletta lösningar!

Köksmontering Täby

Små & stora uppdrag

Vi kan hjälpa dig i Stockholm med de flesta köksmonteringarna. Oavsett vilken omfattning arbetet har, så kommer vi genomföra en köksmontering med stort engagemang och fokus på kvalitet.

Alltid nöjda kunder

Målet för oss är tydligt, alla kunder ska vara väldigt nöjda med vad vi åstadkommit. Därför arbetar vi mycket med kommunikation och service, för att kunna säkerställa att du får ett kök som speglar dina önskemål!

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi på EDR Byggnads AB kan bistå med vår expertis och erfarenhet vid ett de flesta arbetena. Våra kompetenta hantverkare möjliggör det för oss att presentera en köksmontering som baseras på kundens önskemål och krav. Vi strävar alltid efter att leverera högsta möjliga kvalitet, som kund ska du alltid kunna luta dig tryggt tillbaka medan vi monterar ditt nya golv.

Köksmontering

Ett kök ställer höga krav på funktion och bekvämlighet, det är ett rum där du spenderar mycket tid och där hela familjen samlas. Vi på EDR Byggnads AB finns tillgängliga för att ge dig i Stockholm det där köket som du alltid drömt om. Vår köksmontering innebär för kunden en smidig process och ett väl utfört arbete. Vill du endast ändra delar av ditt kök kan du kontakta oss, självklart erbjuder vi även partiell renovering och montering.

Övriga tjänster

Vi arbetar inte bara med kök, utan här finn även kunskapen och erfarenheten för att med kvalitet kunna utföra arbeten som berör andra delar av huset. Till oss kan du exempelvis vända dig om du önskar montera nya dörrar och fönster, eller kanske måla om. Har du ett byggprojekt som kräver en skicklig snickare? Ja, då finns vi här för att ta oss an just ditt projekt!

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

EDR Byggnads AB

GRÄVLINGSTIGEN 5, 186 43 Vallentuna

070-044 09 15

info@edrbyggnads.se

Köksmontering Stockholm

EDR Byggnads AB är ett tryggt val av när du i Stockholm vill genomföra en köksmontering! Vi hjälper er genom hela processen, allt från designval till installation och presentation av slutprodukt. Kontakta oss för en offert redan idag!