Golvläggning Vallentuna

EDR Byggnads AB – Golvläggning för dig i Vallentuna

EDR Byggnads AB

Varmt välkommen till EDR Byggnads AB! Går du i tankarna på att lägga nytt golv? Då är vi ett tryggt och säkert val av företag för dig i Vallentuna och dess omnejd! Vi på EDR Byggnads AB prioriterar att leverera ett kvalitativt hantverk kombinerat med en personlig och förstklassig service, här har du vårt fokus under hela processen. Med över 10 års yrkeserfarenhet av branschen kan vi säkerställa att du får nya fönster som består av högsta kvalitet. Utöver golvläggning kan vi även ta oss an de flesta invändiga renoveringsprojekten.

För våra kunders säkerhet erbjuder vi alltid 2 års garanti på vårt arbete.

Om oss

EDR Byggnads AB är ett företag med utgångspunkt i Vallentuna. Företaget består av ett sammansvetsat team med stora kunskaper inom branschens alla arbetsområden. Vill du kombinera en golvläggning med någon annan renovering, så kan vi därför hjälpa dig!

Våra målare, snickare, plattsättare, elektriker och rörmokare ger oss som företag möjligheten att erbjuda våra kunder i Vallentuna kompletta lösningar!

Små & stora uppdrag

Vi kan hjälpa dig med golvläggning både i enstaka rum, men även över hela hemmet. Oavsett arbetets omfattning, så kommer vi genomföra en golvläggning med stort engagemang och fokus på kvalitet.

Alltid nöjda kunder

Målet för oss är tydligt, alla kunder ska vara väldigt nöjda med det vi åstadkommit. Därför arbetar vi mycket med kommunikation och service, för att kunna säkerställa att du får en golvläggning utefter dina önskemål!

Golvläggning Vallentuna

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi på EDR Byggnads AB kan bistå med vår expertis och erfarenhet vid de flesta projekten som berör golvarbete. Våra kompetenta hantverkare möjliggör det för oss att presentera en golvläggning som baseras på kundens önskemål. Som kund kan du luta dig tryggt tillbaka medan vi monterar ditt nya golv, vi strävar alltid efter att leverera högsta möjliga kvalitet.

Golvläggning Vallentuna

Att genomföra en golvläggning kan förändra upplevelsen för hela rummet. Våra hantverkare kan leverera toppresultat som kommer få rummet se ut som nytt igen. Vi har kompetensen för att kunna arbeta med olika typer av material och tekniker. Vill du i Vallentuna lägga nytt golv, så är vi på EDR Byggnads AB ett tryggt val!

Renoveringar

Vi arbetar inte bara med golv, utan självklart har vi kunskapen och erfarenheten för att med kvalitet kunna utföra en arbeten på husets andra delar. Oss kan du kontakta om du önskar renovera köket, montera nya dörrar och fönster, eller kanske måla om. Har du ett byggprojekt som kräver en skicklig snickare? Ja, då finns vi här för att ta oss an just ditt projekt!

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

EDR Byggnads AB

GRÄVLINGSTIGEN 5, 186 43 Vallentuna

070-044 09 15

info@edrbyggnads.se

Golvläggning Vallentuna

EDR Byggnads AB är ett tryggt val av när du i Vallentuna vill genomföra en golvläggning! Vi hjälper er genom hela processen, allt från designval till montering och presentation av slutprodukt. Kontakta oss för en offert redan idag!