Golvläggning Täby

EDR Byggnads AB – Golvläggning för dig i Täby

EDR Byggnads AB

Varmt välkommen till EDR Byggnads AB! Funderar du på att lägga nytt golv i hemmet eller i företagslokalerna? Då är vi ett tryggt och säkert val av byggföretag för dig i Täby och dess omnejd! Vi på EDR Byggnads AB prioriterar att leverera ett kvalitativt hantverk kombinerat med en personlig och förstklassig service, här har du vårt fokus under hela processen. Med över 10 års yrkeserfarenhet av branschen kan vi säkerställa att du får nya fönster som består av högsta kvalitet. Utöver golvläggning kan vi även ta oss an de flesta invändiga renoveringsprojekten.

För våra kunders säkerhet erbjuder vi alltid 2 års garanti på vårt arbete.

Om oss

EDR Byggnads AB är ett företag med utgångspunkt i närheten av Täby. Företaget består av ett välkomponerat team med stora kunskaper inom branschens olika arbetsområden. Om du vill kombinera en golvläggning med en renovering, så finns har vi rätt kompetens för att genomföra det!

Våra målare, snickare, plattsättare, elektriker och rörmokare ger oss som företag möjligheten att erbjuda våra kunder i Täby kompletta lösningar!

Små & stora uppdrag

Vi kan hjälpa dig med golvläggning i enstaka rum eller över hela hemmet. Oavsett vilken omfattning arbetet har, så kommer vi genomföra en golvläggning med stort engagemang och fokus på kvalitet.

Alltid nöjda kunder

Målet för oss är tydligt, alla kunder ska vara väldigt nöjda med vad vi åstadkommit. Därför arbetar vi mycket med kommunikation och service, för att kunna säkerställa att du får en golvläggning utefter dina önskemål!

Golvläggning Täby

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi på EDR Byggnads AB kan bistå med vår expertis och erfarenhet vid de flesta olika golvläggningarna. Våra kompetenta hantverkare möjliggör det för oss att presentera en golvläggning som baseras på kundens önskemål. Vi strävar alltid efter att leverera högsta möjliga kvalitet, som kund ska du alltid kunna luta dig tryggt tillbaka medan vi monterar ditt nya golv.

Golvläggning Täby

Att genomföra en golvläggning kan förändra upplevelsen för hela rummet. Våra hantverkare kan leverera toppresultat som kommer få rummet se ut som nytt igen. Vi har kompetensen för att kunna arbeta med olika typer av material och tekniker. Vill du i Täby lägga nytt golv, så är vi på EDR Byggnads AB ett tryggt val!

Renoveringar

Vi arbetar inte bara med golv, utan självklart har vi kunskapen och erfarenheten för att med kvalitet kunna utföra en arbeten på husets andra delar. Till oss kan du exempelvis vända dig om du önskar renovera om i köket, montera nya dörrar och fönster, eller kanske måla om. Har du ett byggprojekt som kräver en skicklig snickare? Ja, då finns vi här för att ta oss an just ditt projekt!

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

EDR Byggnads AB

GRÄVLINGSTIGEN 5, 186 43 Vallentuna

070-044 09 15

info@edrbyggnads.se

Golvläggning Täby

EDR Byggnads AB är ett tryggt val av när du i Täby vill genomföra en golvläggning! Vi hjälper er genom hela processen, allt från designval till installation och presentation av slutprodukt. Kontakta oss för en offert redan idag!