Dörrbyte Täby

EDR Byggnads AB – Vi hjälper dig i Täby med dörrbyte

EDR Byggnads AB

Varmt välkommen till EDR Byggnads AB! Funderar du på att byta ut dina dörrar i hemmet eller på företaget? Då är vi ett tryggt och säkert val av byggföretag som kan hjälpa dig med hela processen! Vi på EDR Byggnads AB prioriterar ett kvalitativt arbete kombinerat med en personlig och förstklassig service. Med över 10 års yrkeserfarenhet av branschen kan vi säkerställa att du får ett dörrbyte av högsta kvalitet. Utöver dörrbyten kan vi även genomföra de flesta invändiga renoveringsprojekten.

För våra kunders säkerhet erbjuder vi alltid 2 års garanti på vårt arbete.

Om oss

EDR Byggnads AB är ett företag med utgångspunkt i närheten av Täby. Vi är ett välkomponerat team med meriterande kunskaper inom branschens olika arbetsområden. Om du vill kombinera ett dörrbyte med en renovering eller ett fönsterbyte, så finns här kunskapen!

Våra målare, snickare, plattsättare, elektriker och rörmokare ger oss som företag möjligheten att erbjuda våra kunder i Täby kompletta lösningar!

Dörrbyte Täby

Små & stora uppdrag

Vi kan utföra allt enstaka dörrbyten till lösningar för hela hemmet. Oavsett vilken omfattning arbetet har, så kommer vi genomföra ett dörrbyte med stort engagemang och fokus på kvalitet.

Alltid nöjda kunder

Målet för oss är tydligt, alla kunder ska vara väldigt nöjda med vad vi åstadkommit. Därför arbetar vi mycket med kommunikation och service, för att kunna säkerställa att du får ett dörrbyte utefter dina önskemål!

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi på EDR Byggnads AB kan bistå med vår expertis och erfarenhet vid de flesta olika dörrbytena. Våra skickliga hantverkare möjliggör det för oss att presentera ett arbete helt utefter kundens önskemål. Vi strävar alltid efter att leverera högsta möjliga kvalitet, som kund ska du alltid kunna luta dig tryggt tillbaka medan vi genomför arbetet.

Dörrbyte Täby

Att genomföra dörrbyten kan ge hemmet ett stort lyft, vare sig det handlar om ytterdörrar eller dörrar inne i bostaden. Vi på EDR Byggnads AB hjälper er i Täby med dörrbyte och ser till att ni får en dörr som passar perfekt med resten av bostadens design. Valmöjligheterna gällande dörrar är många och vi finns självklart här för att bidra med våra professionella åsikter och rekommendationer.

Renoveringar

Vårt mångsidiga team kan utföra de flesta invändiga renoveringarna och arbetena i Täby med omnejd. Här kan du få hjälp med allt ifrån fönsterbyten och köksrenoveringar till golvläggning samt måleriarbeten. Vi har dessutom tillgång till skickliga snickare som behärskar alla arbetsområden inom branschen, med oss vid rodret får du ett ordentligt hantverk som håller i längden.

 

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

EDR Byggnads AB

GRÄVLINGSTIGEN 5, 186 43 Vallentuna

070-044 09 15

info@edrbyggnads.se

Dörrbyte Täby

EDR Byggnads AB är ett tryggt val av när du vill genomföra dörrbyte! Vi hjälper er genom hela processen, allt från designval till montering. Kontakta oss för en offert redan idag!